Krystyna Rybińska

K Rybińska

Krystyna Rybińska
+48 510 672 569

Filozofka. Nauczycielka kursów MBCT-D (Mindfulness-based Cognitive Therapy for Depression) oraz MBCT-L (Mindfulness-based Cognitive Therapy for Life) oraz kursów wprowadzających FPFW (Mindfulness: Finding Peace in a Frantic World) certyfikowana przez University of Oxford Mindfulness Centre (The Trained Teacher Certificate). Nauczycielka kursów MBLC (Mindfulness-based Living Course) certyfikowana przez Mindfulness Association.

Instruktorka jogi (E-RYT®, YACEP®) z ponad czternastoletnim, rozległym doświadczeniem w uczeniu i ponad tysiącem godzin szkoleń nauczycielskich z wybitnymi nauczycielami w Polsce, Indiach, USA, Londynie i Hiszpanii.

Współzałożycielka gdańskiej szkoły mindfulness i jogi Yoga Compass.

Prywatnie od ponad dwunastu lat związana z Ośrodkiem Medytacji Chrześcijańskiej w Klasztorze Benedyktynów w Lubiniu, w którym rozwija praktykę pod opieką Ojca Maksymiliana Nawary OSB.

Mama małego Jasia.

Wierzy, że uważność pomaga odbudować głęboką, autentyczną relację zarówno ze światem wewnętrznym, jak i zewnętrznym.