ANNA J. ZIÓŁKOWSKA

Psychoterapeutka, absolwentka Uniwersytetu Warszawskiego oraz studiów podyplomowych „Uważność i współczucie . Podstawy, badania i psychoterapia” na Uniwersytecie SWPS w Warszawie. Ukończyła Studium Psychoterapii oraz Studium Psychoterapii Grupowej przy Laboratorium Psychoedukacji, następnie dwuletnie szkolenie NARM (NeuroAffective Relational Model) oraz szkolenie nauczycielskie z MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) organizowane przez Fundację Rozwoju Mindfulness oraz Oxford Mindfulness Centre. Aktualnie uczestniczy w Core Training ISTDP (Intensive Short Term Dynamic Psychotherapy) Warszawa/Berlin.

Doświadczenie kliniczne uzyskała na oddziale psychiatrycznym w Wojewódzkim Szpitalu Psychiatrycznym im prof T. Bilikiewicza w Gdańsku. Współpracuje z Uniwersytetem SWPS i z Laboratorium Psychoedukacji. Współtworzy Gdyńskie Centrum Psychoterapii Grupowej.

Prowadzi psychoterapię indywidualną i grupową w nurcie psychodynamicznym. Członkini Polskiego Stowarzyszenia Integracji Psychoterapii.