8 tyg. trening MBCT-L Terapii Poznawczej Opartej na Uważności dla Życia – ONLINE

Zapraszam na 8 tyg. prowadzony online (zoom) trening Terapii Poznawczej Opartej na Uważności dla Życia (MBCT-L).

Program MBCT został ostatnio zmodyfikowany przez jego twórców z Oxford Mindfulness Center tak, aby był bardziej uniwersalny i zawierał parę nowych praktyk, w tym rozwijających współczucie (życzliwość) i wdzięczność. Autorzy w związku z tym nazwali go MBCT dla Życia (MBCT-L, MBCT for Life). Więcej o MBCT-L pod linkiem: https://www.oxfordmindfulness.org/mindfulness-based-cognitive-therapy-for-life-mbct-l/.

Trening MBCT-L rozpoczyna się w poniedziałek 11.10.21 o godz. 19.10.

Każde spotkanie trwa około 2 godz. 15 min, zakończenie ok. 21.30. Spotkań jest 8, ostatnie wypada 06.12.21. Dodatkowo odbędzie się dzień uważności, czyli spotkanie w jeden z dni weekendowych aby przez parę godzin (ok 4 h) wspólnie popraktykować w ciszy.

Dla wszystkich sceptyków formy zdalnej – to działa! Byłem zaskoczony jak dobrze po poprowadzeniu paru treningów online ostatnich dwóch latach. Podobnie pokazują też wyniki badań (Moulton-Perkins et al, 2020) https://psycnet.apa.org/record/2020-68632-001.

Prowadzący:

Paweł Holas – psychiatra, psychoterapeuta i superwizor terapii poznawczo-behawioralnej (CBT) i MBCT, Nauczyciel MBSR i Uważnego Współczucia do Siebie (MSC). Prezes Fundacji Rozwoju Mindfulness szkolącej terapeutów MBCT.

Zapisy drogą mailową na: kontakt@mindfulness.pl lub telefon 501254501.

Koszt 1200 PLN. Aby zarezerwować miejsce proszę o przedpłatę 300 PLN na konto:

70 1140 2004 0000 3602 8149 8047

Z dopiskiem: MBCT-L przedpłata

Możliwe jest wystawienie faktury.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.