8 tygodniowy trening Terapii Poznawczej Opartej na Uważności (MBCT)

Zapraszam na 8 tygodniowy onlinowy trening uważności – Terapii Poznawczej Opartej na Uważności (MBCT). Jego rozpoczęcie planowane jest w poniedziałek 12.04 (godz. 19:10). Spotkań będzie 8 (ostatnie odbędzie się 14.06.21, czas trwania 2-2,5 godz.) plus dzień uważności – parogodzinne spotkanie w któryś weekend, które może uda nam się zrobić na żywo (jak ktoś będzie mógł).

W razie wątpliwości czy forma zdalna działa, chciałbym uspokoić na podstawie własnych doświadczeń (4 treningi online) jak i badań (Moulton-Perkins et al, 2020), że tak. Działa podobnie skutecznie jak forma stacjonarna.
MBCT jest to program dobry dla wszystkich chcących poprawić swój dobrostan i umiejętności radzenia sobie ze stresem i innymi trudnymi emocjami. Jest szczególnie wskazana w zapobieganiu depresji i problemach lękowych, na co wskazują wyniki wielu badań naukowych.

Prowadzenie – Paweł Holas, psychiatra, psychoterapeuta i superwizor terapii poznawczo-behawioralnej (CBT) oraz interwencji opartych na uważności (MBCT, MBSR oraz Uważnego Współczucia do Siebie, MSC).
Mam ponad 10 lat doświadczenia w prowadzeniu treningów uważności, w tym zwłaszcza MBCT. Jestem członkiem kadry szkolącej MBCT w szkoleniu nauczycielskim prowadzonym przez Oksford Mindfulness Center (OMC) razem z Fundacją Rozwoju Mindfulness.

Cena 1200 PLN.
Uiszczenie przedpłaty 250 zł jest warunkiem rezerwacji miejsca.

Zapisy i kontakt na mail: kontakt@mindfulness.pl lub telefonicznie 501254501

Więcej opowiadam o uważności m.in. na: https://youtu.be/6yc9rvPcTC4

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.