Ogólnopolskie Dni Uważności

Będzie to już trzecia edycja i patrząc na sukces poprzednich, zapewne nie ostatnia.

Ze względu na wyjątkowe okoliczności związane z zagrożeniem wirusowym przenosimy wydarzenia do świata cyfrowego.

Dni Uważności to ogólnopolska akcja mówienia o mindfulness, której celem jest propagowanie uważności w codziennym życiu osobistym, społecznym i zawodowym, poprzez upowszechnianie wiedzy i praktyki w zakresie metod związanych z uważnością.

Aby zostać współorganizatorem wystarczy w dniach 25 – 31 stycznia 2021 r. zorganizować bezpłatnie jedno lub więcej wydarzenie on-line promujące uważność. Może to być wspólne praktykowanie uważności, praktyka mindful jogi, prelekcja o mindfulness, krótki warsztat dotyczący radzenia sobie ze stresem, trudnymi emocjami za pomocą uważności lub jak zastosować mindfulness w życiu zawodowym albo gdy cierpimy na bezsenność lub podobne codzienne trudności.

Więcej informacji dotyczących zasad organizacji wydarzeń z okazji Ogólnopolskich Dni Uważności znajdziecie Państwo na stronie Internetowej Dni Uważności.

Chcesz wziąć udział w wydarzeniu? Skorzystaj z wyszukiwarki wydarzeń i zapisz się na interesujące Cię wydarzenie.

Zapraszamy również na profil Dni Uważności na Facebooku, gdzie na bieżąco dodawane są kolejne warsztaty i prelekcje organizowane w ramach akcji.

No Comments

Post A Comment