Start PTM Wtorek, 20 Listopad 2018
Polskie Towarzystwo Mindfulness (PTM) PDF Drukuj Email

Polskie Towarzystwo Mindfulness zrzesza osoby, które zainteresowane są rozwijaniem i propagowaniem teorii i praktyki mindfulness (uważnej obecności) w swoim własnym życiu, w relacjach z innymi oraz w pracy zawodowej. Towarzystwo skupia przede wszystkim osoby zajmujące się profesjonalnie leczeniem i pomaganiem - zwłaszcza w obszarze zdrowia psychicznego, a także wszystkich innych, którym bliskie są idee i metody, które określa się jako mindfulness.

Członkami Towarzystwa są głównie lekarze i psycholodzy oraz studenci obu kierunków, jednakże członkostwo jest otwarte również dla osób o innym wykształceniu i zainteresowaniach zawodowych.

• Przepisy dotyczące członkostwa w Towarzystwie znajdują się w Rozdziale III art. 7 do 12 Statutu PTM.

Aby zostać członkiem PTM należy wypełnić deklarację członkowską dostępną on-line lub pobrać i wypełnić deklarację w formacje *.doc a następnie wysłać ją listem zwykłym na adres korespondencyjny:

Polskie Towarzystwo Mindfulness
ul. Dolna 42,

Składki:

Składka członkowska roczna dla członków zwyczajnych wynosi - 85 PLN. Dla członków nadzwyczajnych - 70 PLN.
Uprzejmie prosimy o regulowanie składek członkowskich na konto 48 1940 1076 3067 1836 0000 0000 (lucas bank)

Zarząd PTM:

• Paweł Holas

Sekretarz
  • Michał Moniewski
Skarbnik
  • Renata Mizerska

Członkowie Zarządu:

• Małgorzata Jakubczak
  • Bronisław Świątkowski
  • Julia E. Wahl
  • Dorota Żołnierczyk-Zreda

Komisja Rewizyjna:

• Andrzej Kokoszka
  • Tomasz Szczygielski
  • Hanna Jurczak

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.